BİZE ULAŞIN
Söve Çeşitleri

Söve Çeşitleri

Efendi Söve ailesi olarak, günümüzde uygulanan tüm söve çeşitlerini imal etmekte ve uygulamalarını yapmaktayız. Uzman ekibimiz, son drece modern şartlarda çizimler yapmakta ve seçenekler üretmekte, üretilen seçeneklerde web sitemizde yayınlanmaktadır. Hatta bazı inşaat firmaları veya kat sahipleri kendi çizimlerini veya modellerini getirmekte ve bundan istiyoruz diye sipariş bile vermektedirler. Uzman ekibimiz bir resimde olsa derhal birebir model çizimini yapmakta ve müşterinin beğenisine sunmaktadır. Söve çeşitlerinden hangisinden olursa olsun, ister bizim modellerimizden birini ister getireceğiniz modeli seri üretir ve binanızda, inşaatınızda ustalıkla uygularız. Siz yeter ki isteyin, Efendi Söve isteğinizi yerine getirmeye hazırdır.
Peki kaç çeşit söve vardır ve bunlar ayrıntıları nelerdir bir bakalım dilerseniz…
Ülkemizde sıkça görülen söve uygulamaları şunlardır: Ahşap söve, taş söve, mermer söve, beton söve…
Efendi Söve; saydığımız bu söve çeşitlerini ve uygulamalarını imal etmektedir. Montajında uzman ekiplerimiz görev almaktadır. Örnek modellerimizi uzman ekiplerimiz çizmekte ve üretim atelyemiz seri üretimini yapmaktadır. Web sitemizde sergilediğimiz modeller halkımız tarafından büyük beğeni kazanmaktadır. İşte bu söve çeşitlerini Efendi Söve titizlikle sizlerin beğenisine sunmaktadır.
Peki, bu söve çeşitlerini yakından tanıyabilir miyiz?
Ahşap söve nedir ? Ahşap söve bina dış cepheye yapacağımız söve uygulamasının ahşaptan yapılmış halidir. Söve dış cephenin kat aralarındaki kabartma süslemelerdi. İşte bu süslemeyi ahşaptan yapar isek ahşap söve uygulaması yapmış oluruz. Efendi Söve, bu konuda da iddialıdır.
Taş söve nedir? Taş söve, bina dış cepheye yapacağımız söve uygulamasının taştan yapılmış halidir. Taş kesilerek kabartmalar yapılır bina dış cephe kat aralarına. İşte bu taş söve en zor ama en gösterişli söve çeşididir. Yapılması zor ama görünümü estetiği mükemmeldir. Efendi Söve, taş söve uygulamalarında ülkemizin önde gelen imalatçı ve uygulayıcısı firmalardan biridir.
Mermer söve nedir ? Mermer söve, bina dış cepheye yapacağımız söve uygulamasının mermerden yapılmış halidir. Burada mermerler, mermer atölyelerinde kestirilerek hazır getirtilir. Binaya uygulamadan önce çok iyi planlanması ve çizilmesi gerekmektedir. Çünkü mermer sert olduğu için üzerinde çok fazla oynama yapılamamaktadır. Bu yüzden ölçüler birebir ve çok doğru alınmak zorundadır. Pahalı bir söve çeşididir. Efendi Söve, mermer söve uygulamasında da vardır ve örnek uygulayıcılardan belki de en başta gelmektedir.
Beton söve nedir ? Beton söve, bina dış cepheye yapacağımız söve uygulamasının betondan yapılmış halidir. Beton yerinde kalıplar vasıtası ile dökülmektedir. Önce kalıplar hazırlanır, sonra beton karılır ve hazırlanan beton kalıplara dökülür, binaya bu kalıplar uygulanır. En esnek söve çeşidi budur. İstenildiği gibi yeniden kalıplar hazırlanabilir. Binaya yapılan uygulama üzerinde oynama yapılabilir.
Efendi Söve, beton söve konusunda en ileri teknolojiyi uygulamakta ve benzer firmalardan kalitesi ile ön plana çıkmaktadır. Efendi Söve tavsiyesi beton söve üzerinedir.

İletişim

Adresimiz
HALKAPINAR MAH, 1202/12. Sk. NO:32/34, 35110 Konak/İzmir
Telefon : 0232 449 28 84
Email : [email protected]

Çalışma Saatleri

  1. Pazartesi - Cuma 9:00 - 18:00
  2. Cumartesi: 9:00 - 18:00
  3. Destek için: 0232 449 28 84