BİZE ULAŞIN
Fugalı Kaplama Nedir?

Fugalı Kaplama Nedir?

Efendi Söve ekibi olarak sizlere geniş yelpazede ürün çeşitliliği sunmaktan çok mutluyuz. Söve ürünlerinin imalat aşamasından uygulamasına kadar her noktasında olduğumuz için geniş yelpazede ki ürün çeşitlerimizi oluştururken dikkat ettiğimiz noktalar oluyor. Ürettiğimiz söve ürünlerinin kullanıcıya birkaç yönden fayda sağlaması konusunda özen gösteriyoruz. Efendi Söve’ den alacağınız birçok ürün size birkaç farklı noktadan size değer katar. Fugalı kaplama ürünümüz de bu örneklerden biri olmakta. Fugalı kaplamanın ne olduğundan, nasıl yapıldığından ve faydalarını size anlatmadan önce fuganın ne olduğundan bahsetmek istiyoruz.

Fuga Nedir?

Fuga, dış cephe uygulamalarında kullanılan bir kimyasaldır. Bu kimyasal bizlerin birçok işine yarar. Fuga çeşitli kimyasalların ve minerallerin bir araya getirilmesi olayıdır. Bu kimyasallar çok dayanıklı ve kirlenmeyen yapıdadır.

Ayrıca fuga boşluğu olarak geçen bir tabir de vardır. Fuga boşluğu dış cephe uygulamalarında estetik bir görünüm sağlamasının yanı sıra dayanım olarak da etkilidir.

Fugalı Kaplama Nedir?

Fugalı kaplama, dış cephe uygulamalarının üzerine uygulanan bir kaplamadır. Fugalı kaplama dış cephe uygulamalarınız ve sizin için bir çok katkı sağlar. Fugalı kaplama, 6 farklı kimyasal ve mineralin uygulanması olayıdır ve size mantolama sağlamanın yanı sıra dekorasyonunuz için de önem taşımaktadır. Dış cephe kaplamalarınızın üstüne uygulaması kolaylıkla yapılır.

Fugalı kaplama nedir sorusundan daha çok fugalı kaplamanın faydaları sorusu kullanıcıların daha çok dikkatini çekmektedir. Efendi Söve olarak, bir ömür yaşayacağınız eviniz yada işyerleriniz için söve ve mantolama uygulamaları konusunda seçimlerinizde daha bilinçli olmanız için sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Fugalı kaplamanın faydalarından bahsedecek olursak. Fugalı kaplamada çeşitli kimyasallar kullanılır ve bu kimyasalların doğaya geri dönüşümü yoktur. Bu yüzden her türlü hava koşuluna, her türlü çevre koşuluna tamamen dayanıklıdırlar. Dış cephe uygulamalarınızın yani EPS, XPS bloklarınızın üzerinde dayanıklı bir kaplama malzemesi oluştururlar. Bu sayede uzun ömürlü kullanıma sahip olursunuz. Fugalı kaplama malzemeleri dekorasyonunuz için de önem taşır. Üzerine uygulanacak olan boyanın renginin uzun yıllar solmamasını sağlamasının yanı sıra malzemenizin de dayanıklılığını arttırarak istenmeyen çatlakların oluşumunu engeller.

İletişim

Adresimiz
HALKAPINAR MAH, 1202/12. Sk. NO:32/34, 35110 Konak/İzmir
Telefon : 0232 449 28 84
Email : [email protected]

Çalışma Saatleri

  1. Pazartesi - Cuma 9:00 - 18:00
  2. Cumartesi: 9:00 - 18:00
  3. Destek için: 0232 449 28 84